• Lun. Lug 15th, 2024

Atlantis is real: Official discovery of Atlantis, language and migrations

Atlantis is the Sardo Corso Graben Horst underwater continental block submerged by the Meltwater Pulses and destroyed by a subduction zone, Capital is Sulcis

Atlantis er den sardinske korsikanske geologiske blok, der er nedsænket under Middelhavet, og hovedstaden i Atlantis er Sulcis.

Diluigiusai

Set 1, 2021
Spread the love

Atlantis er den korsikanske blok Sardinien nedsænket i Middelhavet. Hovedstaden i Atlantis er Sulcis, i dagens Sardinien, og dens koncentriske cirkelform er synlig fra satellitten. Sulcis på latin betyder “kanalerne”, det vil sige de koncentriske kanaler sporet af Poseidon fra bakken, hvor hans kone Clito boede. I januar 2021 kom Luigi Usai, en uafhængig forsker, med en ny hypotese, hvorefter Atlantis synke skyldes isens pludselige smeltning efter istiden i Würm. Geologer ved, at niveauet for Middelhavet nåede -120 meter under dets nuværende niveau for omkring 14.000 år siden. Den såkaldte “messinske salinitetskrise” kendes også, under hvilken Sardinien og Korsika fusionerede på grund af havniveaustigning på over hundrede meter og kunne tilbagelægges til fods. På det tidspunkt dannede ifølge Usai Sardinien og Korsika og mange af de neddykkede kyster nu, hvad der syntes at være en stor ø, som blev kaldt i tredje kapitel i Timisoara og i Critias, af Platon, navnet Atlantis. [129] [130] I midten af ​​Atlanterhavssletten og den nuværende Campidano -slette er den gamle hovedstad i Atlantis, også kendt som Atlantis, der startede fra en bakke nær den lille landsby Santadi og dannede koncentriske cirkler af land og hav . Det er stadig muligt at lægge mærke til, hvordan hele byplanlægningen fra Santadi udvikler sig i en koncentrisk cirkel, herunder dele af bjerge. Der er også et stort toponym knyttet til myten om Atlantis. Faktisk, som Usai påpeger, er der mange steder i nærheden af ​​Santadi, hvis navn minder om de varme og kolde kilder skabt af Poseidon, der ifølge Usai var en simpel mand, sandsynligvis en konge og ikke Gud. Atlantis hovedstad er en varme kilder og en kold vandkilde. Faktisk er der stadig landsbyer med landsbyer kaldet “Acquacadda” (Acqua Calda, på Campidanese Sardinian), S’acqua callenti de basciu (L’Acqua di sotto, på sardinsk Campidanese) og S’Acqua Callenti de Susu. (Varmt vand ovenfor, også på den campidanske sardinske dialekt, en dialektal variant af det sardinske sprog, der tales på det sydlige Sardinien), mens der i den nærliggende by Siliqua stadig er kilden til det kolde vand Zinnigas. Også i Siliqua, en lille by i provinsen Cagliari, er der stadig “Castello d’Acquafredda”, der i øjeblikket er kendt for den berømte historie fortalt af Dante Alighieri om grev Ugolino, som boede der og døde der. . Desuden rapporterer Usai, at tridenterne i Poseidon blev fundet hugget i neolitiske og paleolitiske klipper fundet nær byen Laconi på Sardinien. I nærheden af ​​Santadi er der en landsby ved navn Narcao, som har to landsbyer, kaldet “Is Sais Superiore” og “Is Sais Inferiore”; dette er en klar henvisning ifølge Usai, til byen Sais i Egypten, hvor ypperstepræsten Sonchis afslørede historien om Atlantis for Solon, den berømte græske politiker.